Dynamic System is bedacht door Edo ZeŽn en betekent: volop in beweging.

Dynamic System is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.
Het is een verzamelnaam voor moderne sporten waaronder steps, aerobics, Tae-bo/Combat. Het trainen met lichte gewichten valt ook onder het Dynamic System.

Steps:
is de ideale manier om gewicht te verliezen. Door het steppen komt de verbranding in het lichaam goed op gang en worden de spieren versterkt. Steps heeft een lage gewichtsbelasting en een hoge intensiteit en is daardoor zeer effectief. De optimale training van heupen, billen, benen, longen en buik schenkt meer uithoudingsvermogen en kracht aan de spieren. Hierdoor ontstaat een betere lichaamsconditie.

Aerobics:
is een verzamelnaam voor alle pittige oefeningen en activiteiten die in snel tempo worden gedaan. De longen krijgen hierdoor meer volume en het hart wordt versterkt. De voortdurende beweging op muziek maakt de oefeningen niet alleen plezierig maar zorgt ook voor grote activiteit waardoor er veel calorieŽn worden verbrand.

Tae/bo:
is een mix van bekende aerobics met vechttechnieken. De combinatie hiervan zorgt voor een verbetering van de conditie en het zelfvertrouwen.

Lessen
Sportschool ZeŽn hanteert een eigen uniek bonnensysteem. U hoeft alleen maar te betalen voor de lessen die daadwerkelijk gevolgd worden. Bent u dus een keer verhinderd dan, hoeft u ook niet te betalen.

Locatie:
Olst (sporthal De Hooiberg): dinsdagavond

U kunt zich ook opgeven voor lessen in Deventer.

Gratis proefles.

Voor meer informatie over lestijden kunt u contact opnemen met Edo ZeŽn.

DYNAMIC SYSTEM IN ACTIE!